Ledige peer-jobs

Klik på overskrifterne og læs mere om de ledige stillinger

Peers til 'Peer2Peer' hos Kompasset, Center Amager

Peer2Peer hos Kompasset på Amager søger frivillige peers, der tager ud og besøger bosteder. Det forudsætter engagement på min. 2 t/uge.
Ansøgningsfrist: løbende

We are looking for peope to work at the coffee shop once in a while either morning or afternoon between 7:30 to 16:30 Monday - Friday

Gallo Huset is an information cafe and a registered social economy company, meaning all profits are re-invested in Gallo House, which works for information on mental disorders and serves as a workplace for people with mental health issues.

Recovery-mentorer søges til afsnit 811 på Psykiatrisk Center Glostrup

Recovery-mentorer søges til afsnit 811 på Psykiatrisk Center Glostrup Vi søger en medarbejder med patienterfaring fra psykiatrien. Du skal indgå i en tværfaglig personalegruppe, hvor du som medarbejder med erfaringskompetence skal bringe dine egne erfaringer i spil overfor patienter, pårørende, kollegaer og ledere på afsnittet.
Ansøgningsfrist d.1. oktober

Har du lyst til at være frivillig peer i OPUS Amager?

OPUS Amager søger 4 frivillige peers (mennesker med personlig erfaring med behandlingspsykiatrien), som har lyst til at bidrage til vores frivillige tilbud. Caféen vil have til formål at støtte unge i at bryde ensomhed med fokus på fællesskab, åbenhed, tillid og på at blive mere fortrolig med det at være social. I caféen får de unge mulighed for at møde andre, som de kan udveksle erfaringer og oplevelser med om at være ung med en psykisk lidelse. I caféen kan man også have en uformel snak, spille spil, gå en tur, være kreativ osv. Caféen kan derudover bruges til at bygge bro til andre fællesskaber uden for OPUS f.eks. igennem besøg hos kommunale og frivillige tilbud. Det kan også være noget helt tredje, som du kan byde ind med!
Ansøgningsfrist d. 1. oktober 2019.

Frivillige til DepressionsForeningens sociale fristed Café Blom

Café Blom er et fristed, der styrker social inklusion og peer-to-peer fællesskaber mellem mennesker med depression, angst, bipolar lidelse og OCD. Vi støtter den enkelte i at komme sig på egne betingelser ud fra en recovery inspireret tankegang. Rumination og tankemylder, angst for fremtiden, ensomhed, lavt selvværd og manglende tro på fremtiden kan fylde meget for den enkelte.
Som frivillig i Café Blom er du med til at skabe den imødekommende stemning, der hersker på stedet. Der er brug for dig, som vil støtte og hjælpe både den enkelte gæst og det varme og rummelige fællesskab.