De nyeste peer-jobs

Tovholder for projektet "På arbejdsmarkedet med peerstøtte - et udviklingsprojekt i Region Syddanmark".

Vejle

Region Syddanmark har allerede implementeret en peer-to-peer indsats på de psykiatriske afdelinger, og regionens Psykiatriplan 2020-2024 indeholder bl.a. en ambition om ansættelse af flere peer-medarbejdere. Projektet skal derfor udbrede kendskabet og anvendelse af peerstøtte på beskæftigelsesområdet i kommunerne og virksomheder.

 

 • Ansøgningsfristen er d. 1.marts

Medarbejder til Recovery College og Peerstøtte, Center Døgn

Vejle

Recovery College og Peerstøtte er organiseret under Center Døgn. Vi har base og teamkontor i lokaler på Sukkertoppen 2b, 1. sal.Aktiviteterne foregår på forskellige adresser i lokalsamfundet, hvor det er muligt, f. eks Foreningernes Hus, Lido-caféen, væresteder og i undervisningslokalet på Sukkertoppen. Recovery College er den første af sin art i region Syddanmark Vi er frontløbere og har kernekompetencer i forhold til peerstøtte og udvikling af peer-metoden.

 • Ansøgningsfristen er d. 23.februar

Projektmedarbejder i barselsvikariat til peer-indsats i projekt RoSa

Slagelse

Har du egne bearbejdede erfaringer med psykosociale udfordringer? Har du erfaring med rådgivning og koordinering af borgerforløb? Og er du god til at motivere og etablere tillidsfulde relationer, der sikrer et tæt samarbejde med og omkring borgerne?

 • Ansøgningsfrist er 19. februar

To til tre peer-medarbejdere til treårigt projekt i Socialpsykiatrien

Hillerød

Vil du være mere med til at gøre en forskel for, og give håb til, borgere, der står i en udsat livssituation? Kan du bringe dine egne erfaringer i spil og bruge dem til at motivere andre til at skabe forandringer i deres liv? 

 • Ansøgningsfristen er d. 19.februar

Ung til ung-rådgivning på Birkerød Gymnasium

Birkerød

Fælles for mange unge er, at de oplever at stå alene med deres problemer, store som små. Derfor tilbyder vi nu ung-til-ung rådgivning på Birkerød Gymnasium, hvor unge frivillige, som selv har oplevet at have det svært, tilbyder et fortroligt rum.

 

 • Ansøgningsfristen er løbende

Bliv frivillig hos Backstge

Rudersdal

Vi frivillige er mellem 16-35 år og har allesammen selv oplevet at have det svært eller har en i vores familie eller tætte omgangskreds, som har kæmpet med fx mobning, angst, præstationspres, ensomhed, spiseforstyrrelser og depression. Vi bruger vores erfaringer og forståelse til at støtte andre børn og unge til en hverdag med forståelse, fællesskab og håb.

 • Ansøgningsfristen er løbende

Frivillige til projekt "Bro til hverdagslivet"

Birkerød, Nærrum, Holte og Vedbæk

For at være frivillig i projektet er det nødvendigt, at du selv har oplevet udfordringer i hverdagen. Dine personlige erfaringer gør, at mennesker med psykiske udfordringer føler sig mødt på en mere ligeværdig måde, og så giver det håb at se, at andre, der har haft det svært, lever et meningsfuldt liv, hvor der er overskud til at hjælpe andre. Dette kaldes peer-støtte.

 • Ansøgningsfristen er løbende

Træner til cirkeltræning for Psykisk sårbare

Odense

En typisk træning som frivillig består i, at lave noget fælles opvarmning, introducere brugerne for dagens øvelser og derefter hjælpe med øvelser hvor det er nødvendigt. Men det vigtigste job som frivillig er at facilitere en god stemning og få brugerne til at føle sig trygge og velkomne.

 • Ansøgningsfristen er 29.februar

PEER TO PEER Odense søger en frivillig yogalærer 1½ t. pr. uge

Odense

Vores nuværende instruktør må gå nye veje og vi søger derfor en instruktør som vil dele træningen med Trine – det vil sige, at du ville skulle undervise hver anden uge. Du må meget gerne selv have erfaring med psykisk sårbarhed, men det er ikke et krav.

 • Ansøgningsfristen er 5.maj

Peers til 'Peer2Peer' hos Kompasset

Center Amager

Peer2Peer hos Kompasset på Amager søger frivillige peers, der tager ud og besøger bosteder. Det forudsætter engagement på min. 2 t/uge.

 

 

 • Ansøgningsfristen er løbende

We are looking for peope to work at the coffee shop once in a while

Aarhus

Gallo Huset is an information cafe and a registered social economy company, meaning all profits are re-invested in Gallo House, which works for information on mental disorders and serves as a workplace for people with mental health issues.

 • Ansøgningsfristen er løbende
Luk menu