Bliv medlem

Du kan blive gratis medlem af Peer-Netværket, hvis du er ansat i en peer-støttefunktion – lønnet eller som frivillig. Du kan også blive medlem, hvis du er under uddannelse som peer-støttemedarbejder eller peer-underviser.

Da en af Peer-Netværkets opgaver i samarbejde med Socialstyrelsen er at skabe et godt overblik over, hvor i landet der er tilknyttet peer-støttemedarbejdere, hvad enten peer-støttemedarbejderen arbejder lønnet eller som frivillig, beder vi dig om, at du ved din indmeldelse i netværket angiver stedet for dit peer-støttearbejdes udførelse og skriver lidt om dine funktioner/opgaver.

Sammen skaber vi derved et godt fundament for Peer-Netværkets etablering af lokale og regionale netværk og for en understøttelse af peer-støttearbejdets fortsatte udbredelse i Danmark.

Udfyld derfor venligst nedenstående formular så konkret og detaljeret som muligt.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os, så kan vi hjælpe dig med tilmeldingen til netværket.

Husk også at tilmelde dig Peer-Netværkets nyhedsbrev, hvor vi sender nyheder om blandt andet medlemsaktiviteter. Du kan også følge os på Facebook og melde dig ind i vores Facebookgruppe for medlemmer og andre interesserede. Hvis du ser relevante arrangementer, nyheder eller stillingsopslag, er du meget velkommen til at sende dem til grethe@peernet.dk

Bliv medlem


Yes No