Peernetværket har for mig været en kæmpe hjælp via de erfa- og netværks grupper, som bliver holdt. Det at kunne snakke med andre peermedarbejdere om den måde, de arbejder på, har været en stor hjælp til at udvikle min måde at arbejde med patienterne på sengeafsnit.

Især fordi der er mange forskellige job som peermedarbejder, har det at møde andre ligesindede, som man kan erfaringsudveksle med via diverse arrangementer, været med til at udvikle mig fagligt på en måde, som jeg ikke ville have haft mulighed for, hvis jeg ikke havde haft Peer-Netværket.

Men en anden ting, som Peer-Netværket også har gjort for mig, er, at det har givet mig et solidt netværk med mennesker, der kan forstå mig på en måde som resten mit private netværk ikke kan, fordi de ikke har prøvet at kæmpe med psykisk sygdom og komme ud på den anden side.

Så udover at Peer-Netværket har været en vigtigt del af min faglige udvikling, har det også været med til at udvikle min ”private” recovery-proces i en grad jeg ikke havde troet muligt.

Emil Boulund, psykiatrisk medhjælp, Kompetencecentret for Relationer og Deeskalering, Region Sjælland

or

Luk menu