Hvad kan Peer-Netværket give dig?

Peer-Netværket Danmark kan give dig et netværk med andre peer-støtter. Vi er med til at skabe sparrings- og erfaringsgrupper, hvor behovet viser sig.

Peer-Netværket Danmark kan hjælpe dig med at definere din rolle og funktion, når der ikke kan henvises til en kendt faglig tradition, så du kan indgå i arbejdsmæssige sammenhænge, hvor du måske er den eneste medarbejder med erfaringskompetencer.

Peer-Netværket Danmark kan hjælpe dig med at danne netværksgrupper, hvor der vil være mulighed for sparring omkring de udfordringer, du kan møde i arbejdet som peer-støtte.

Peer-Netværket afholder Peer-Træf, hvor der blandt andet vil blive debatteret erfaringer og ny viden omkring peer-støttearbejdet. Her kan du mødes med andre, der arbejder i forskellige peer-støttefunktioner.

Du får adgang til et fagligt fællesskab, der kan give sparring og rådgivning i forhold til dit arbejde som peer-støtte.

Peer-Netværket arbejder for at synliggøre peer-støtters erfaringskompetencer, og udbrede bruge af peer-støtter.

 

FAQ

Hvem kan blive medlem?

  • Netværket henvender sig til dig, der arbejder i en peer-støtte funktion, lønnet eller ulønnet.
  • Du kan også blive medlem hvis du er under uddannelse som peer-støtte medarbejder eller peer-underviser

Hvordan bliver jeg medlem?

Hvad koster det?

  • Det er gratis at være medlem at Peer-Netværket Danmark

Hvad er en peer-støtte?

  • En peer-støtte er en, der i sit arbejde (lønnet eller ulønnet) bruger egne erfaringskompetencer til at støtte ligesindede. Det kan ske på flere måder. F.eks. recovery-mentor, recovery-coach, gruppe-facilitator, og mange flere.

Hvad kan jeg får ud af at være medlem af netværket?

  • Deltagelse i regionale og lokale netværksgrupper med sparring til dit arbejde som peer-støtte medarbejder.
  • Deltagelse i nationalt og regionalt Peer-træf, hvor du vil blive opdateret med den nyeste viden indenfor området og møde andre Peers.
  • Du vil få adgang til et fagligt fællesskab, der kan give sparring samt rådgivning i forbindelse med dine opgaver som peer-støtte medarbejder, og udveksle erfaringer med ligesindede (Peers).
  • Få adgang til den nyeste viden på området på Peer-Netværkets hjemmeside og modtage nyhedsbreve med, hvad der sker på området
  • Netværket tilbyder også at holde oplæg på arbejdspladser for at fremme kendskabet til og synliggøre vigtigheden af, at der ansættes medarbejdere i psykiatrien med erfaringskompetencer.

 

Yes No