MEDLEMSKAB

Peer-Netværket giver dig et netværk med andre peers. Vi giver dig et fagligt fællesskab, der kan give dig sparring og rådgivning i forhold til dit arbejde som peer. Vi kan hjælpe dig med at definere din rolle og funktion, når der ikke kan henvises til en kendt faglig tradition, så du kan indgå i arbejdsmæssige sammenhænge, hvor du måske er den eneste med erfaringskompetencer.

Peer-Netværket arbejder for at synliggøre peers erfaringskompetencer og udbrede brugen af peers. Vi arbejder også for gode arbejdsvilkår, hvilket blandt andet indebærer udviklingsmuligheder såsom kurser, faglig vejledning, kollegial sparring og erfaringsudveksling.

Vi tilbyder vores medlemmer rådgivning og sparring, deltagelse i netværksgrupper samt medlemsarrangementer såsom træf og fyraftensarrangementer med et fagligt fokus.

Hvem kan blive medlem af Peer-Netværket?

Du kan blive medlem, hvis du opfylder disse kriterier:

 • Peer-Netværket henvender sig til dig, der arbejder i en peer-støttefunktion, lønnet eller frivilligt.
 • En peer er en, der i sit arbejde bruger egne erfaringskompetencer med psykisk sygdom og recovery til at støtte ligesindede.
 • Du kan også blive medlem, hvis du er under uddannelse som peer, jobsøgende eller arbejder som peer-underviser.

Medlemskab er gratis, og du bliver medlem ved at udfylde tilmeldingsformularen nederst på siden.

Netværksgrupper

Peer-Netværket er med til at skabe netværksgrupper for vores medlemmer, hvor behovet viser sig. Vi kan hjælpe dig med at danne netværksgrupper, hvor der er mulighed for sparring med andre peers omkring de udfordringer, I møder i jeres arbejde.

 • Grupperne udvikles i samarbejde med netværkets medlemmer og deres arbejdspladser eller uddannelsessted.
 • Grupperne er dynamiske og tilpasses deltagerne.
 • Vi kan facilitere opstart af netværksgrupperne for så at trække os og lade frivillige kræfter komme til. Herefter står vi til rådighed for vejledning og sparring og kan inviteres ind i grupperne fra tid til anden.

Rådgivning og sparring

Peer-Netværket tilbyder rådgivning og sparring til vores medlemmer. Det gør vi på flere måder:

 • Du kan ringe til os
 • Du kan sende os en e-mail
 • Du kan komme ind til os
 • Vi kan komme ud og hjælpe med at danne en netværksgruppe i dit lokalområde

Medlemsarrangementer

Peer-Netværket afholder Peer-Træf og fyraftensarrangementer for vores medlemmer, hvor der blandt andet bliver debatteret erfaringer og ny viden omkring peer-støtteområdet. Her kan du møde andre peers, der arbejder i forskellige peer-funktioner. Medlemsarrangementer annonceres på vores Facebookside, i nyhedsbreve og på vores hjemmeside.

Bliv medlem af Peer-Netværket

En af Peer-Netværkets opgaver er i samarbejde med Socialstyrelsen at skabet et godt overblik over, hvor i landet der er tilknyttet peers, og hvilke funktioner I har. Derfor beder vi dig i tilmeldingsformularen at angive stedet for dit peer-virke og skrive lidt om dine funktioner/opgaver.

 • Vi beder dig om at udfylde formularen så konkret og detaljeret som muligt.
 • Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
 • Husk også at tilmelde dig Peer-Netværkets Nyhedsbrev og takke ja til at abonnere på vores kontaktliste over vores medlemmer (i en mail, du modtager). Du kan også følge os på Facebook og melde dig ind i vores Facebookgruppe.

Sammen skaber vi et godt fundament for en fortsat udbredelse af peer-støttearbejdet i Danmark.

Bliv medlem