Medlem

Peer-Netværket giver dig et fagligt netværk med andre peers. Her kan du få sparring og rådgivning i forhold til dit arbejde som peer. Vi kan hjælpe dig med at definere din rolle og funktion, så du kan indgå i arbejdsmæssige sammenhænge, hvor du måske er den eneste med erfaringskompetencer.

Vi afholder jævnligt faglige arrangementer i hele landet. Du kan blive gratis medlem af Peer-Netværket, hvis du er ansat i en peer-faglig funktion – lønnet eller som frivillig. Du kan også blive medlem, hvis du er under uddannelse som peer-faglig medarbjeder, peer-underviser eller lignende.

 

Peer-Netværket afholder jævnligt faglige arrangementer i hele landet. Her bliver der blandt andet debatteret erfaringer og ny viden omkring peer-støtteområdet. Her kan du møde andre peers, der arbejder i forskellige peer-funktioner.

Se mere her.

Peer-Netværket er desuden med til at skabe netværksgrupper for vores medlemmer, hvor behovet viser sig. Vi kan hjælpe dig med at danne netværksgrupper, som giver mulighed for sparring med andre peers, der har samme geografiske udgangspunkt.

Grupperne udvikles i samarbejde med netværkets medlemmer og/eller deres arbejdspladser eller uddannelsessted.

Grupperne er dynamiske og tilpasses deltagerne.

Har du spørgsmål, har du brug for rådgivning eller faglig sparring eller vil du gerne oprette en netværksgruppe, er du velkommen til at kontakte os.

 

Når du er blevet medlem, kan du oprette en bruger på Peer-Portalen, som er Peer-Netværkets lukkede forum, kun for medlemmer. Her deler vi faglig viden, får og giver inspiration og her kan du se hvilke netværksgrupper, der er i dit lokalområde.

Husk også at tilmelde dig Peer-Netværkets nyhedsbrev. Du kan også følge os på LinkedIn og Facebook samt melde dig ind i vores Facebookgruppe.

Sammen skaber vi et godt fundament for en fortsat udbredelse af peer-støttearbejdet i Danmark. Udfyld derfor venligst nedenstående formular så konkret og detaljeret som muligt.

Bliv medlem


Luk menu