category

Peer-café i København – næste gang den 8. november

  • Posted on okt 12, 2017

Peer-café den 8. november

Anden Peer-café holder vi onsdag den 8. november klokken 16-18 i vores lokaler på Vesterbrogade 53, 1. sal, 1620 København V.

Kontakt os, hvis du gerne vil være vært næste gang eller en anden gang.

Om Peer-caféer

Peer-Netværket lægger lokaler til et fast månedligt caféarrangement, som typisk vil ligge på en onsdag i begyndelsen af hver måned. Her får du mulighed for at møde andre peers til en hyggelig stund eller en uformel snak, og vi håber, at du har lyst til at støtte op om arrangementerne, og eventuelt byde dig til som vært.

Idéen med værtsskabet er at give vores medlemmer mulighed for at præsentere sig for hinanden. Som vært vil dit peer-engagement få en kort beskrivelse på vores hjemmeside, og du vil åbne caféen med en kort præsentation. Det er en oplagt mulighed til at inspirere eller finde andre peers i dit lokalmiljø, som har lyst til at bakke op om dit projekt.

Vi opfordrer desuden vores medlemmer rundt omkring i landet til at gå sammen og arrangere lokale Peer-Caféer. Hvis du gerne vil invitere til en café i dit lokalmiljø, så kontakt os i god tid inden, og vi vil sørge for at annoncere dit arrangement på vores hjemmeside og give medlemmer nær dig besked om arrangementet.

Hvis du har lyst til at arrangere en café lokalt eller i samarbejde med os på Vesterbro, så tøv ikke med at sende os en kort præsentation af dit peer-engagement, dit projekt eller din idé. Forslag, der er startet op af og drevet af vores medlemmer, vil blive prioriteret i udvælgelsen, og du kan både tilmelde dig som privatperson eller som en del af et lokalt netværk.

Datoer for Peer-caféer

Der er café på følgende onsdage: 8/11, 6/12, 10/1 – hver gang klokken 16-18 i vores lokaler på Vesterbrogade 53, 1. sal, 1620 København V

Vil du være vært?

Hvis du gerne vil være vært, skal du sende en mail til asa@peernet.dk eller ringe til hende på telefon: 21 97 22 35

Tilmelding til Peer-caféen til grethe@peernet.dk