Skal du ansætte?

I Peer-Netværket tilbyder vi sparring og rådgivning til dig, der har peer-støtter ansat, eller ønsker at få det.

Vi kan vejlede din arbejdsplads i forbindelse med ansættelse af peer-støttemedarbejdere.

Vi kan støtte både ledelse og kollegaer i at drage størst muligt nytte af at ansætte peers, samt med at imødegå en række kendte udfordringer, der knytter sig til ansættelsen af peer-støttemedarbejdere.

Derudover har Projektet Peer-støtte i Region Hovedstaden har lavet en handy guide til arbejdspladser, der skal ansætte peers.

Du kan også læse denne publikation fra DEFACTUM om, hvordan vi skaber et større arbejdsmarked for peers for at finde inspiration til, hvor, hvordan og hvilke funktioner, du kan ansætte peers.

Eller du kan finde inspiration i tre værktøjer udviklet af St. George’s University i London. Det ene værktøj kan bruges til at lokalisere peer-indsatser og/eller muligheder for nye peer-indsatser. Det andet værktøj er “The Peer Worker Role Star”, som kan bruges til at forventningsafstemme, hvad der ligger i peer-rollen og/eller selv blive klar over, hvordan man ser sig selv som peer. Det tredje værktøj er et spørgeskema til at finde frem til de vigtigste emner at diskuttere/forholde sig til ved ansættelse af peers.

Yes No