category

Tid til nye udfordringer og tak for nu.

  • Posted on aug 8, 2017

Kære alle
Jeg håber I har haft en god ferie.
Jeg har til orientering opsagt min stilling som projektleder i Peer Netværket her i sommerferien, og jeg stopper ved udgangen af august måned.
Jeg har været meget glad for min tid i Peer Netværket, og det har ikke været en nem beslutning. Men jeg kan mærke, at det nu er tid til et skift i mit liv og til at søge nye udfordringer. Derfor vil jeg tage på en længere rejse til Indien, og se hvad der åbner sig af nye muligheder der.
Styregruppen i Peer Netværket er til orientering ved at se på hvem der skal overtage ”posten”, og når det er afklaret vil I få information herom via vores hjemmeside.
Tak for samarbejdet og de fine møder😊
Jeg ønsker Jer og Peer Netværket alle al det bedste fremover
Bh.
Chr. Solholt