Tusmørkefortællinger -
fra drøm til virkelighed

Program

Kom og vær med til en aften om poetisk recovery!
Kl. 17.00: Petrine fortæller om baggrunden for Tusmørkediagram og læser udvalgte digte op
Kl. 18.00: Pause
Kl. 18.20: Oplæg til samtale – faciliteret af Petrine
• Hvilken betydning kan det have for et menneske at bearbejde sin fortælling fra et kreativt, kunstnerisk perspektiv?
• Hvordan kan man transformere sygdomsfortællingen og fortælle den ud fra et helhedsorienteret perspektiv - uden at miste essensen?
• Hvordan kan vi i højere grad inddrage den narrative medicin (de fortællende kompetencer, litteraturen og kreativiteten) i vores arbejde?
• Eller noget helt fjerde vi bliver optaget af…

Praktisk

Hvor:
Vesterbrogade 53, 1.
1620 Kbh V
Hvornår:
24. januar 2019
kl. 17:00 - 19:30

For alle interesserede
Pris: Gratis
Tilmelding nedenfor.
Tilmeldingsfrist: 21. januar.

Bgerikasse

Baggrund

Den 15. oktober udkom Petrines digtsamling “Tusmørkediagram”, en poetisk personlig fortælling i ord og billeder, og hun vil gerne invitere til et kig ind bag kulissen og til at se verden gennem hendes øjne.
“Hvis du skal vide, hvem jeg er, så skal du også kende denne del af min fortælling. Men du skal vide, at den aldrig har været hele mig”. Dette udsagn kunne komme fra mange mennesker jeg kender. Mennesker, der har gennemlevet svære kriser, traumer og som har fået både den ene og den anden diagnose og som alligevel har fundet en vej gennem livet. Det har altid ligget mig meget på sinde, at vi møder mennesker i alle deres facetter og ser om bag ved alt det “kliniske”. Der hvor mennesket er og hvor der er plads til det skøre, det skæve, det mørke, det sjove, det svære, det finurlige og ja, selve livet. Og at man som menneske kan udtrykke sig på præcis den måde, der giver mening for den enkelte.
Min digtsamling er ikke bare en bog. Den repræsenterer netop alt det om mig, der ikke står beskrevet andre steder. Den fortæller om min drøm, mit mareridt og alt dét derimellem, men fremfor alt om min måde at være menneske på i denne verden”.

Petrine Severin er til daglig specialkonsulent i Peer-Netværket Danmark, en social og faglig platform for peer-faglige medarbejdere i hele Danmark. Hun har siden 2013 været med til at sætte peer-faglighed på dagsordenen.

Luk menu
X