Relationsmedarbejder i dag/nat

Hillerød

Orion søger Relations medarbejder til dag/nat-stilling med faglig baggrund og/eller med egne levede erfaringer i at komme sig fra psykisk lidelse
“Har du lyst til at være med i en spændende udvikling i Orion, hvor vi gerne vil yde en indsats hvor det lykkes at give mennesker, hvis liv er præget af håbløshed, kaos og afmagt, mere håb, kontrol og muligheder”?

  • Ansøgningsfristen er 20.april

PEER TO PEER Odense søger en frivillig yogalærer 1½ t. pr. uge

Odense

Vores nuværende instruktør må gå nye veje og vi søger derfor en instruktør som vil dele træningen med Trine – det vil sige, at du ville skulle undervise hver anden uge. Du må meget gerne selv have erfaring med psykisk sårbarhed, men det er ikke et krav.

  • Ansøgningsfristen er 5.maj

Ung til ung-rådgivning på Birkerød Gymnasium

Birkerød

Fælles for mange unge er, at de oplever at stå alene med deres problemer, store som små. Derfor tilbyder vi nu ung-til-ung rådgivning på Birkerød Gymnasium, hvor unge frivillige, som selv har oplevet at have det svært, tilbyder et fortroligt rum.

 

  • Ansøgningsfristen er løbende

Frivillige til projekt "Bro til hverdagslivet"

Birkerød, Nærrum, Holte og Vedbæk

For at være frivillig i projektet er det nødvendigt, at du selv har oplevet udfordringer i hverdagen. Dine personlige erfaringer gør, at mennesker med psykiske udfordringer føler sig mødt på en mere ligeværdig måde, og så giver det håb at se, at andre, der har haft det svært, lever et meningsfuldt liv, hvor der er overskud til at hjælpe andre. Dette kaldes peer-støtte.

  • Ansøgningsfristen er løbende

Peers til 'Peer2Peer' hos Kompasset

Center Amager

Peer2Peer hos Kompasset på Amager søger frivillige peers, der tager ud og besøger bosteder. Det forudsætter engagement på min. 2 t/uge.

 

 

  • Ansøgningsfristen er løbende

Bliv frivillig hos Backstge

Rudersdal

Vi frivillige er mellem 16-35 år og har allesammen selv oplevet at have det svært eller har en i vores familie eller tætte omgangskreds, som har kæmpet med fx mobning, angst, præstationspres, ensomhed, spiseforstyrrelser og depression. Vi bruger vores erfaringer og forståelse til at støtte andre børn og unge til en hverdag med forståelse, fællesskab og håb.

  • Ansøgningsfristen er løbende

We are looking for peope to work at the coffee shop once in a while

Aarhus

Gallo Huset is an information cafe and a registered social economy company, meaning all profits are re-invested in Gallo House, which works for information on mental disorders and serves as a workplace for people with mental health issues.

 

  • Ansøgningsfristen er løbende
Luk menu