Kurser, oplæg og workshops

Peer-Netværket tilbyder kurser, oplæg og workshops der styrker organisationers viden om peer-tilgangen samt samarbejdet mellem peer-medarbejdere og det øvrige personale. Vores tilbud er henvendt til ledere og medarbejdere i virksomheder, organisationer, regioner eller kommuner der er interesserede i at lære om erfaringskompetencer, om hvad ansættelsen af peer-medarbejdere kan gøre for organisationen og om hvordan man får mest ud af sine peer-indsatser.

Nyt online kursus med fokus på samarbejde

I efteråret 2020 tilbyder Peer-Netværket et online kursus med fokus på samarbejdet mellem peer-medarbejdere og det øvrige personale. Kurset henvender sig til bl.a. sosu’er, sygeplejersker, ergoterapeuter, pædagoger, læger, ledere, socialrådgivere og andre kollegaer til peer-medarbejdere. 

Kurset er baseret på erfaringer fra webinaret “Samarbejde på tværs”, der blev afholdt i forbindelse med projekt Fra tavs viden til tydelighed i samarbejdet i maj og juni 2020. 

På kurset vil du få mere viden om recovery, peer to peer og peer-medarbejderens rolle og du vil få mulighed for at reflektere sammen med andre, der er blevet kollegaer med en peer-medarbejder på tværs af landet og finde inspiration i deres erfaringer. 

Kurset afholdes online over to sessioner. Første dag er tirsdag d. 20. oktober og anden dag er tirsdag d. 27. oktober. Begge dage kl. 10.30-12.

For mere information, skriv til emma@peernet.dk

Vi har mulighed for at skræddersy et program, der passer ind i din organisation.

Peer-Netværket Danmark

Vesterbrogade 53,1

1620 København V

Luk menu