Kurser, oplæg og workshops

Peer-Netværket tilbyder kurser, oplæg og workshops der styrker organisationers viden om peer-tilgangen samt samarbejdet mellem peer-medarbejdere og det øvrige personale. Vores tilbud er henvendt til ledere og medarbejdere i virksomheder, organisationer, regioner eller kommuner der er interesserede i at lære om erfaringskompetencer, om hvad ansættelsen af peer-medarbejdere kan gøre for organisationen og om hvordan man får mest ud af sine peer-indsatser.

Aflysning: Vi må desværre aflyse dette kursus pga. sygdom. Vi håber at kunne afvikle kurset på et senere tidspunkt.

Online kursus: Din nye kollega i psykiatrien...

Tirsdag d. 20. + 27. oktober kl. 10.30-12.00

Skal jeg tage særlige hensyn?  Hvad hvis han bliver syg igen?

Er to af de mange spørgsmål som dukker op hos mange, når de får en peer-medarbejder til kollega. Noget som mange oplever disse år, da ansættelserne af peer-medarbejdere er stigende i hele Danmark.

Dette webinar henvender sig til sygeplejersker, ergoterapeuter, pædagoger, læger, ledere, socialrådgivere og øvrige faggrupper, som er kolleger  til peer-medarbejdere.  

Mange kollegaer til peer-medarbejdere fortæller, at de er glade for deres nye kollegaer, men mangler viden om, hvad en peer-medarbejder egentlig er.  På webinaret vil deltagerne derfor først og fremmest få en grundig introduktion til viden og forskning bag peer-to-peer samt få viden om Recovery. 

Vi ved, at peer-medarbejdernes ansættelsesforhold og funktioner kan være meget forskellige. På webinaret vil vi reflektere og finde inspiration i hinandens erfaringer med at have en peer-medarbejder til kollega. 

Kurset er baseret på erfaringer fra webinaret “Samarbejde på tværs”, der blev afholdt i forbindelse med projekt Fra tavs viden til tydelighed i samarbejdet i maj og juni 2020. 

Praktisk:

Kurset afholdes online over to sessioner. Første dag er tirsdag d. 20. oktober og anden dag er tirsdag d. 27. oktober. Begge dage kl. 10.30-12.

Tilmelding: skriv til emma@peernet.dk 

Betaling: Det koster 300 kr. at deltage på kurset

Hent flyer her.

Vi har mulighed for at skræddersy et program, der passer ind i din organisation.

Peer-Netværket Danmark

Vesterbrogade 53,1

1620 København V

Luk menu