Kurser

Peer-Netværket tilbyder løbende opkvalificerende kurser for peer-medarbejdere, der allerede har erfaring med peer-fagligt arbejde, enten som frivillig eller lønnet. Peer-Netværkets kurser imødekommer et behov mange peer-medarbejdere har for at reflektere over og udvikle egen praksis samt holde fast i peer-fagligheden i en dagligdag, hvor man ofte kun har få, eller slet ingen peer-faglige kollegaer. Vores kurser er en mulighed for at blive inspireret til nye måder at arbejde på og at dygtiggøre sig indenfor feltet. 

På kurserne dykker vi ned i relevante emner, som f.eks. det peer-faglige perspektiv på dialogisk praksis, forskellige tilgange, herunder etiske og filosofiske perspektiver, og  refleksion over paradigmer og ”fælles sprog”. Der vil være praktiske øvelser samt fokus på, at deltagere selv byder ind med eksempler og cases fra deres dagligdag.

Kurserne er opkvalificerende og du modtager et bevis for din gennemførsel.

Efterår 2020

I efteråret 2020 afholder vi opkvalificerende forløb i København og Århus. 

Vi er i øjeblikket i gang med planlægning af nye opkvalificerende forløb, og det er endnu ikke muligt at tilmelde sig. Hvis du er interesseret i at vide mere, så skriv til Petrine:

Petrine@peernet.dk

Sommerkurser

Peer-Netværket og Recovery Lab tilbyder nu to mindre kursur for dig, der ønsker at bruge dine peer-kompetencer til at støtte andre gennem telefoniske recovery-forløb.

Kurserne foregår på Vesterbrogade 53 i København

Læs mere

Luk menu