Peer-to-peer medarbejder med brugerbaggrund til Afdeling for Traume- og Torturoverlevere

Odense

Vi søger en veteran peer-medarbejder med brugerbaggrund. Du skal søge denne stilling hvis du har lyst til at være med til at styrke indsatsen for den enkelte patient og rammerne om behandlingen til noget der giver mening for vores patienter med veteranbaggrund samt deres pårørende.

En af dine væsentlige opgaver vil være at støtte patienter og pårørende i at finde håb, motivation og fastholdelse i behandling ved hjælp af dine egen erfaringer.

Vi søger en medarbejder, som har haft eller stadig har PTSD, og som har erfaringer med behandling af PTSD hos os eller lignende afdeling.

  • Ansøgningsfristen er 3.august

Peer-medarbejder til Fusionsklinikken, Psykiatrien Vest

Slagelse

Har du selv bearbejdede erfaringer med psykisk sygdom og samtidig diabetes? Ønsker du at bruge dine bearbejdede erfaringer til gavn for andre? Så er du måske den peer-medarbejder, vi søger til Fusionsklinikken i Psykiatrien Vest i Region Sjælland

Som peermedarbejder er du ansat til at støtte patienternes recoveryproces ud fra dine egne erfaringer med at komme dig fra psykisk og somatisk sygdom. Dit arbejde foregår i den nystartede fusionsklinik for patienter der både har en svær psykisk lidelse og diabetes, så vi ser gerne at du har erfaring med både psykisk sygdom og diabetes.

  • Ansøgningsfristen er 19.juli

Peermedarbejdere til PsykInfo

Vordingborg

Har du personlig bearbejdet erfaring med psykisk sygdom og recovery? Ønsker du at bruge dine bearbejdede erfaringer til gavn for andre? Så er du måske en af de peermedarbejdere, vi søger til Psykiatrien i Region Sjælland.

Som peermedarbejder er du ansat til at støtte patienternes recoveryproces ud fra dine egne erfaringer med at komme dig fra psykisk sygdom. En del af dit arbejde foregår med indlagte patienter, så det er afgørende, at du har erfaring med at have været indlagt i psykiatrien.

  • Ansøgningsfristen er 7.august

Ung til ung-rådgivning på Birkerød Gymnasium

Birkerød

Fælles for mange unge er, at de oplever at stå alene med deres problemer, store som små. Derfor tilbyder vi nu ung-til-ung rådgivning på Birkerød Gymnasium, hvor unge frivillige, som selv har oplevet at have det svært, tilbyder et fortroligt rum.

  • Ansøgningsfristen er løbende

Bliv frivillig hos Backstge

Rudersdal

Vi frivillige er mellem 16-35 år og har allesammen selv oplevet at have det svært eller har en i vores familie eller tætte omgangskreds, som har kæmpet med fx mobning, angst, præstationspres, ensomhed, spiseforstyrrelser og depression. Vi bruger vores erfaringer og forståelse til at støtte andre børn og unge til en hverdag med forståelse, fællesskab og håb.

  • Ansøgningsfristen er løbende

Frivillige til projekt "Bro til hverdagslivet"

Birkerød, Nærrum, Holte og Vedbæk

For at være frivillig i projektet er det nødvendigt, at du selv har oplevet udfordringer i hverdagen. Dine personlige erfaringer gør, at mennesker med psykiske udfordringer føler sig mødt på en mere ligeværdig måde, og så giver det håb at se, at andre, der har haft det svært, lever et meningsfuldt liv, hvor der er overskud til at hjælpe andre. Dette kaldes peer-støtte.

  • Ansøgningsfristen er løbende

Peers til 'Peer2Peer' hos Kompasset

Center Amager

Peer2Peer hos Kompasset på Amager søger frivillige peers, der tager ud og besøger bosteder. Det forudsætter engagement på min. 2 t/uge.

 

 

  • Ansøgningsfristen er løbende
Luk menu