Socialcenter Lillebælt søger peermedarbejdere til socialpsykiatrisk botilbud Syrenparken

Børkop

Har du eller har du haft en sindslidelse? Vil du og kan du hjælpe andre, der er syge med at finde nye veje til en aktiv tilværelse? Har du lyst til at tage et Peer kursus og have dit daglige virke i socialpsykiatrien, hvor du skal støtte ledige med psykiske lidelser og udfordringer.

Vi forventer, at du har egne erfaringer fra ansættelser på arbejdsmarkedet eller/og erfaringer fra et bosted og er parat til at inddrage disse erfaringer i din arbejdsfunktion. Du er god til at etablere kontakter, vedligeholde og hermed skabe konstruktive samarbejdsrelationer. Det er en fordel, hvis du har erfaringer i at være jobsøgende og hermed kontakten med jobcentre, således at vi kan udnytte de muligheder der måtte være.

  • Ansøgningsfristen er 26.april

Peermedarbejdere til Lokalpsykiatri med funktion i Socialpsykiatrien og Jobcenter

Vejle

Det skal være lettere at finde en vej og få en tilknytning til arbejdsmarkedet, efter en periode med psykisk sygdom / psykisk sårbarhed. Støtte – i øjenhøjde – fra én som har ”gået vejen” selv, skal være med til at bane vejen derhen.

Har du personlige erfaringer med psykisk sygdom og med at have været i behandling i psykiatrien? Er du rask eller godt på vej i din recoveryproces og klar til nye udfordringer? Kender du til de udfordringer og barrierer man kan opleve på vejen til arbejdsmarkedet? Kan og vil du sætte egne erfaringer med Recovery i spil i forhold til at hjælpe andre på vej? Og er du frisk på at være med til at gå nye veje….

  • Ansøgningsfristen er 26. april

Er du pårørende og har du lyst til, at gøre en forskel for psykiatriske patienter og deres pårørende

Esbjerg

Har du erfaring som pårørende til en psykisk syg og brænder du for, at gøre en forskel for både psykiatriske patienter og pårørende, så er du måske den pårørende Peer-medarbejder vi søger til Psykiatrisk afdeling Esbjerg, sengeafsnit B til en fast stilling på 10-12 timer pr. uge pr. 1. juni 2021 fordelt ud på både dag-, aften- og weekendtimer.

En Peer-medarbejder er en tidligere pårørende, som har gennemlevet et forløb, som pårørende til en psykisk syg person og hvor du er kommet så langt i din egen recoveryproces, at du kan bruge dine erfaringer til at give andre patienter og pårørende håb. Der har igennem en årrække været arbejdet med patient- og pårørendeinddragelse i egen behandling og med recovery, men der er behov for at intensivere indsatsen og du får derfor muligheden for som Peer-medarbejder, at få indflydelse på fremtidens psykiatri.

  • Ansøgningsfristen er 6.maj

Relationsmedarbejder i dag/nat

Hillerød

Orion søger Relations medarbejder til dag/nat-stilling med faglig baggrund og/eller med egne levede erfaringer i at komme sig fra psykisk lidelse

”Har du lyst til at være med i en spændende udvikling i Orion, hvor vi gerne vil yde en indsats hvor det lykkes at give mennesker, hvis liv er præget af håbløshed, kaos og afmagt, mere håb, kontrol og muligheder”?

Orion er et specialiseret bo- og rehabiliteringstilbud til mennesker med meget svære og komplekse problemstillinger, svære psykiske lidelser, rusmiddelforbrug og ind imellem voldsomme reaktionsmønstre, drevet af Den sociale virksomhed under Region Hovedstaden. Orion, har kort fortalt, til opgave at samarbejde med de 41 beboere og dagbrugere om at skabe muligheder for et selvstændigt og meningsfuldt hverdagsliv samt muligheder for at komme sig. Vi er, med udgangspunkt i en dialogisk tilgang, godt på vej med store forandringsprocesser i forhold til, hvordan vi gør det.

  • Ansøgningsfristen er 23. april

Peer-medarbejdere til lokalpsykiatri samt med yderligere funktion i Jobcenter

Vejle og Frederecia

Har du eller har du haft en sindslidelse?  Har du lyst til at tage et Peer kursus og have din daglige gang i Jobcentret, hvor du skal støtte ledige med psykiske lidelser og udfordringer..

Som peer-medarbejder skal du aktivt anvende dine erfaringer i relationsarbejdet med aktuelle parter. Du skal kunne bidrage med et recoveryperspektiv i hverdagen for borgerne og hermed fremme håbet om at komme sig helt eller leve et godt liv med sygdommen.

Vi forventer, at du har egne erfaringer fra ansættelser på arbejdsmarkedet og er parat til at inddrage disse erfaringer i din arbejdsfunktion. Du er god til at etablere kontakter, vedligeholde og hermed skabe konstruktive samarbejdsrelationer. Det er en fordel, hvis du har erfaringer i at være jobsøgende og hermed kontakten med jobcentre.

 

  • Ansøgningsfristen er 26. april

Frivillig Peer medarbejder søges

København S.

‘Peer2Peer’ holder til hos Kompasset på Sundbygårdsvej og besøger de 6 bosteder, som er under Socialpsykiatrisk Center Amager.

Hvis du har brugerbaggrund indenfor psykiatrien, vil dine personlige erfaringer kunne bruges i samværet med andre. Det giver håb for vores brugere at være i kontakt med andre, der har lignende erfaringer og høre, hvordan de har fået et meningsfuldt liv med overskud til at hjælpe andre. Dette kaldes peer-støtte.

Vi er en holdleder og en flok frivillige, alle med brugerbaggrund. Vi udvikler aktiviteter sammen med beboerne, hygger os over en kop kaffe og en snak, eller hvad der nu er behov for.

  • Ansøgningsfristen er løbende
Luk menu