Er du ung og ønsker at hjælpe andre unge i en svær situation – vi søger ungementorer til Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center

København NV

På Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, ønsker vi med et nyt tiltag at skabe mulighed for at unge i behandling kan møde andre unge, som tidligere har været i behandling og er godt tilbage i hverdagslivet.

Vi søger dig, der har erfaring med at være ung i behandling enten i et døgn- eller ambulant afsnit og som ønsker at fungere som ressource-person for unge i behandling. Du vil blive ansat som medarbejder med erfaringskompetence og opgaven bliver sammen med de andre ansatte at skabe håb for de unge i behandling.

Du har evner og lyst til at møde unge, som er i en svær livssituation samt støtte og opmuntre ud fra det som er vigtigt for dem. Dit fokus er på dem, du skal hjælpe. Du har gode samarbejdsevner og kan se dig selv som en positiv medarbejder i psykiatrien.

Du bliver tilknyttet et team af andre ungementorer, som mødes i et fast interval og modtager supervision samt udveksler erfaringer.

 • Ansøgningsfristen er 31.oktober

Recovery-mentor til Åbent afsnit 808

Glostrup

Har du egne erfaringer med psykisk sygdom og recovery? Har du lyst til at bruge de erfaringer til at støtte andre mennesker i at skabe en mere meningsfuld hverdag? Så er du måske vores nye recovery-mentor?

Vi mener, at erfaringen med selv at have gennemlevet psykiske vanskeligheder og recovery-processer ofte udgør en unik og virksom ressource. En ressource der kan bruges af andre mennesker, der står midt i eller over længere tid, har kæmpet med en psykisk lidelse. Denne særlige form for støtte, på baggrund af delte erfaringer, er væsentlig og en vigtig del i en helhedsorienteret behandling.

Du skal være med til at styrke den enkeltes recovery-proces og bidrage til processen ved at tilbyde individuel støtte i hverdagen.

Du bliver en del af en meget stabil personalegruppe med kompetente og engagerede kollegaer, høj medarbejdertilfredshed samt flotte patienttilfredshedsmålinger.

 • Ansøgningsfristen er 10.november

Recoverymentor til Psykiatrisk Ambulatorium

København Ø.

Har du haft en psykisk lidelse og er kommet dig? Vil du bruge de erfaringer til at støtte andre mennesker i at skabe en mere meningsfuld hverdag?

Hvis du føler dig parat til en stilling på en spændende arbejdsplads, hvor du selv er med til at forme dine arbejdsopgaver, vil vi meget gerne høre fra dig!

Vi søger en recoverymentor til vores nye specialiserede F-ACT-team for patienter med bipolar lidelse og en recoverymentor til et af vores 3 øvrige F-ACT-teams.

Du vil være med til at styrke den enkeltes Recovery-proces og bidrage til processen ved at tilbyde individuel støtte i hverdagen. Du får et grundigt introforløb for recovery-medarbejder, så du bliver klædt godt på til rollen.

Vi mener, at oplevelsen af selv at have gennemlevet psykiske vanskeligheder og recovery-processer ofte kan udgøre en unik og virksom ressource i indsatsen overfor andre mennesker, der står midt i eller over længere tid har kæmpet med en psykisk lidelse. Denne særlige form for støtte – på baggrund af delte erfaringer – er væsentlig og en vigtig del i en helhedsorienteret behandling.

 • Ansøgningsfristen er 8.november

Peermedarbejder søges til projektstilling

Hammel

Social og Psykiatri i Favrskov Kommune har i samarbejde med Sundhedsstyrelsen og syv andre kommuner et projekt, der handler om at udbrede peerstøtte i kommuner og regioner. I projektet har vi allerede igangsat en del peeraktiviteter, der skal understøttes i forskellige afdelinger, f.eks. samtalesaloner i værestederne, ungeklub, aktiviteter på botilbud osv. Vi arbejder nu med udviklingen og implementering af disse aktiviteter. Projektet er treårigt, og der er ca. et år tilbage af projektperioden. Stillingen er tidsbegrænset til udgangen af september 2022, og ansættelsen er på 20 timer om ugen.

Vi tilbyder

 • et spændende job, hvor du har indflydelse på projektet
 • et job, hvor du har stor frihed til at tilrettelægge arbejdet
 • et projekt, hvor vi allerede er kommet langt
 • engagerede frivillige og medarbejdere
 • supervision sammen med de øvrige ansatte peers
 • en projektgruppe, der sparrer om og støtter hinanden i opgaverne.
 • Ansøgningsfristen er 9.november

Peermedarbejder søges til væresteder

Hammel

Værestederne for borgere med psykisk sårbarhed i Favrskov Kommune søger en peermedarbejdere til fastansættelse 15 timer om ugen.

Hvert af de tre væresteder i Favrskov Kommune har åbent tre dage om ugen. Peermedarbejderens opgave er at facilitere samtalesaloner for borgerne i værestederne samt koordinere og samarbejde med de frivillige om de praktiske opgaver. I starten af 2021 udvidede vi det eksisterende værestedstilbud med disse samtalesaloner, som skal omhandle almenmenneskeligt udviklende temaer, der kan understøtte den enkeltes recoveryproces.

På langt sigt skal der kun være én peer-medarbejder og frivillige i værestederne de tre dage om ugen, men da vi er med i et projekt med Sundhedsstyrelsen, hvor vi arbejder på at udbrede brugen af peers i hele organisationen, har vi fået mulighed for at ansætte yderligere en peermedarbejder i en opstartsfase, så I har mulighed for at udvikle tilbuddet sammen.

 • Ansøgningsfristen er 9.november

Peer-medarbejder til sengeafsnit B

Randers

Har du haft en psykisk lidelse og er kommet dig? Hvis du vil bruge de erfaringer til at støtte andre mennesker i at skabe en mere meningsfuld hverdag, så hører vi gerne fra dig.
Peer-medarbejder søges til fast stilling i Psykiatrisk sengeafsnit B, Regionspsykiatrien Randers.

Vi har brug for en person, som tidligere har været tilknyttet psykiatrien, og som er kommet så langt i sin egen recovery-proces, at han/hun vil være i stand til at bidrage til og skabe håb for vores indlagte patienter. Sammen gør vi en forskel og det er vores erfaring, at tværfaglighed, udvikling og ambitioner er gode og styrkes af en spændende hverdag og gode kollegaer at støtte sig til.
Vi søger en peer-medarbejder med tiltrædelse den 1. januar 2022 eller efter aftale til vores psykose sengeafsnit. Stillingen vil være på minimum 12 timer om ugen eller efter nærmere aftale. Du får mulighed for indflydelse på opgaver og vagtplanlægningen, da vi tror på at arbejdsliv og privatliv skal harmonere for at skabe den bedste trivsel.

 • Ansøgningsfristen er 10. december
Luk menu