Medlemsfordele

"Peer-Netværket har for mig været en kæmpe hjælp via de erfa- og netværksgrupper, som bliver holdt. Det at kunne snakke med andre peer-medarbejdere om den måde, de arbejder på, har været en stor hjælp til at udvikle min måde at arbejde med patienterne på sengeafsnit. Især fordi der er mange forskellige job som peer-medarbejder, har det at møde andre ligesindede, som man kan erfaringsudveksle med via diverse arrangementer, været med til at udvikle mig fagligt på en måde, som jeg ikke ville have haft mulighed for, hvis jeg ikke havde haft Peer-Netværket."
Peer-medarbejder, Region Sjælland

Netværk og nye kontakter

Som medlem bliver du del af et netværk, som konstant er i vækst. Når du deltager i vores arrangementer, udvider du samtidig dit netværk indenfor den danske peer-verden. Derudover understøtter Peer-Netværket både oprettelser af faglige forums og netværksgrupperNår vi står sammen, er vi stærkere! 

Aktiviteter

Peer-Netværket er de danske peer-medarbejderes faglige fælleskab. Vi invitere derfor løbende til aktiviteter (fx webinarer og konferencer), hvor vi sammen kan kvalificere den danske peer-faglighed og udveksle erfaringer. Kommende arrangementer finder du i vores kalender og som medlem er deltagelse selvfølgelig helt gratis. Læs om tidligere arrangementer her.

Fagligt nyhedsbrev

Du får 1 -3 gange pr. kvartal tilsendt vores nyhedsbrev på mail. I nyhedsbrev kan du læse om, hvad der sker lige nu i peer-verdenen samt om fremtidige arrangementer. Som medlem er du velkommen til at komme med bidrag til Peer-Netværkets nyhedsbrev. 

Sparring og rådgivning

Peer-Netværkets ansatte er først og fremmest til for vores medlemmer. Vores konsulenter sidder klar, til at give vores medemmer sparring og rådgivning om stor og småt. Find vores kontakt oplysninger her. 

Luk menu