Netværksgrupper

Netværksgrupper samler peer-medarbejdere, der bor eller arbejder i det samme område.  Lokale netværksgrupper er en mulighed for at lære andre peer-medarbejder i området at kende, sparre med hinanden og skabe et lokalt peer- fællesskab, hvor man afholder faglige lokale arrangementer.

Vi understøtter meget gerne oprettelse af nye netværksgrupper, ligesom vi løbende gerne deltager ved de lokale arrangementer. En netværksgruppe drives  dog af lokale medlemmer, hvorfor den kun er aktiv, så længe der er tilslutning og initiativ fra de lokale medlemmer. 

VIL DU OPSTARTE EN NETVÆRKSGRUPPE?

Læs hæftet “Lokale netværksgrupper – en guide til opstart”

Kontakt en af vores konsulenter, hvis du ønsker at starte en netværksgruppe i dit lokalområde. Så hjælper vi jer med at komme i gang.

"Det er der, hvor jeg føler mig rigtig tryg og føler mig super faglig, det er når jeg kan mødes med dem. Det har gjort, at jeg kender flere af de muligheder, der er i København, for så stort er det heller ikke, vel. Så man kommer hurtigt til at kende nogen, der kender nogen, man så lige arrangerer noget med, og kommer ud og fortæller. Vi er gode til at bruge hinanden, så det gør faktisk at jeg føler mig mere faglig, fordi jeg har dem."

Medlem, Netværksgruppen Region Hovedstaden

Odense

Tovholder er Lars Brams/tlf.: 25 53 65 92/mail: fyn@peernet.dk

Svendborg

Tlf.: 42 26 99 64/mail: peernetsvendborg@gmail.com/Facebook: facebook.com/peernetsvendborg

Randers

Mail: randers@peernet.dk

Viborg

Mail: peernetviborg@outlook.com

Thisted

Mail: På vej.

Luk menu