Lokale netværksgrupper

Lokale netværksgrupper samler peer-medarbejdere, der bor eller arbejder i det samme område. I lokale netværksgrupper kan man have fokus på at skabe et bedre miljø for peers med flere muligheder, og man kan afholde faglige arrangementer lokalt. Lokale netværksgrupper er en mulighed for at lære andre peers i området at kende, at sparre med hinanden og at skabe et fællesskab.  

Hvis du ønsker at være en del af en lokal netværksgruppe, så tag kontakt til den/de lokale tovholdere:

Peer-Netværket Odense

Netværksgruppen mødes som udgangspunkt den første tirsdag i måneden i Borgernes Hus i Odense. Gruppen får oplægsholdere ud, tager på rundvisninger på peer-arbejdspladser, bruger hinanden til sparring f.eks. gennem reflekterende teams og holder sociale arrangementer. Du er velkommen til at kontakte gruppen, hvis du er interesseret i at være med:

Tovholder er Lars Brams / tlf.: 25 53 65 92 / mail: fyn@peernet.dk

Netværksmøde 8. december – Læs mere. 

Peer-Netværket Svendborg

I Peer-Netværket Svendborg er der mulighed for at mødes med andre peers i et fordomsfrit frirum. Her er der også mulighed for at blive del af en peer-mentor ordning eller komme på peer-kursus. 

Hent folder fra Peer-Netværk Svendborg

Kontaktoplysninger: tlf.: 42 26 99 64 / mail: peernetsvendborg@gmail.com / Facebook: peernetsvendborg

Peer-Netværket Randers – Tovholderiet

Kontaktoplysninger: mail: randers@peernet.dk

Netværksmøde 9. december – Aflyst pga. corona.

Peer-Netværket Viborg

Kontaktoplysninger: mail: peernetviborg@outlook.com

"Det er der, hvor jeg føler mig rigtig tryg og føler mig super faglig, det er når jeg kan mødes med dem. Det har gjort, at jeg kender flere af de muligheder, der er i København, for så stort er det heller ikke, vel. Så man kommer hurtigt til at kende nogen, der kender nogen, man så lige arrangerer noget med, og kommer ud og fortæller. Vi er gode til at bruge hinanden, så det gør faktisk at jeg føler mig mere faglig, fordi jeg har dem."
Peer-medarbejder i Region Hovedstaden
Netværksgruppen i Region Hovedstaden

Hvis du mangler muligheder for sparring eller gerne vil skabe et bedre miljø for peers i dit lokalområde, så kan det være en god idé at starte en netværksgruppe. Med en netværksgruppe kan I være sammen om at afholde faglige arrangementer lokalt og støtte hinanden til at finde arbejde eller frivillig aktivitet i området.

Hent hæftet: “Lokale netværksgrupper – en guide til opstart”

Kontakt os

Tag kontakt, hvis du ønsker at starte en netværksgruppe i dit lokalområde, så hjælper vi jer med at komme i gang.  Skriv til emma@peernet.dk

Peer-Netværket Danmark

Vesterbrogade 53,1

1620 København V

Luk menu