Nyheder

Karina skal repræsentere Danmark i globalt peer-netværk

Global Mental Health Peer Network (GMHPN) er et globalt netværk med base i Sydafrika, der arbejder på at erfaringsviden skal inkluderes i alt arbejde indenfor mental sundhed, på alle niveauer – både i politik, udviklingsarbejde og i praksis.

OK21 – FOA forhandler med regionerne på vegne af peer-medarbejderne.

I denne måned forhandler FOA på vegne af de regionaltansatte peer-medarbejdere, som udgør lidt over 75% af lønnede peer-medarbejdere i Danmark.

”Hvor er du dog modig…” – Føler du nogensinde en frygt for, at andre opdager, du slet ikke kan så meget som de tror?

Andrea opdagede engang, at når hun holdt oplæg som peer-medarbejder fik hun en masse ros – men mest for at være modig…

Året 2021 i Peer-Netværket

2021 kommer til at byde på en del online aktivitet og som medlem kan du deltage i webinarer, samt tilgå andet online materiale som podcasts og artikler, vi løbende deler på vores hjemmeside og sociale medier. Men vi håber også, at 2021 vil blive et år, hvor det igen bliver muligt at samles til større konferencer og møder

Fokus på løn

I efterhånden en del år, har løn- og ansættelsesforhold for peer-medarbejdere været et emne, mange har kredset om. Peer-Netværket har derfor sat sig for, at indsamle data blandt vores medlemmer, der kan kvalificere debatten og bruges som grundlag til at arbejde videre for forbedring af disse forhold. En af de peer-medarbejdere, der har kastet sig ud i at undersøge løn- og ansættelsesforhold for peer-medarbejdere, er Anders Lindberg fra Region Midtjylland. 

Ny bog om Recovery

15. januar udkommer udkom bogen ”Recovery-orienterede praksisser” som er en rundrejse i recovery-tilgangens teori og praksis, baseret på både dansk og udenlandsk forskning. Recovery mentor Morten Hansen fra Nørrebro ser frem til, at udgivelsen måske kan være med til igen at sætte fokus på dialogen om, hvad recovery-begrebet egentlig dækker.

Referat af netværkskonferencen "Peers - hvordan er vi lige?"

11. november 2020 blev konferencen ”Peers – hvordan er vi lige?” streamet fra Peer-Netværkets lokaler i København. Begrebet “peer” har efterhånden fundet vej ind i den offentlige sektor og i mange foreninger i Danmark. Men hvordan praktiserer man egentlig det at arbejde i en ligestillet relation?

Referat af netværkskonferencen "Peer-identitet i udvikling"

Konferencen ”Peer-identitet i udvikling” blev en mulighed for at mødes på tværs af regioner og ansættelsesforhold for at udveksle erfaringer og meninger midt i en coronatid. Der blev talt om både meningsfølelse, peer-faglighed, arbejdsmarked, frivillighed og lønforhold for peers.

Luk menu