Oplæg, kurser og workshops

– for arbejdspladser og organisationer

Mange kollegaer til peer-medarbejdere fortæller, at de er glade for deres nye kollegaer, men mangler viden om, hvad en peer-medarbejder egentlig er. De mangler kort og godt en introduktion til deres nye kollegas funktion.  

Peer-Netværk udbyder workshops og oplæg, som kan være med til at klæde hele organisationen og den enkelte kollega godt på til at modtage den nye kollega – peer-medarbejderen! 

De erfaringer Peer-Netværket har fra både vores medlemmer og samarbejdspartnere er meget ens: Jo bedre organisationen har forberedt sine medarbejdere på den nye peer-medarbejder, desto bedre bliver resultatet. Samtidig er det vigtigt med et vedvarende fokus på, hvilken organisatoriske forudsætninger og støtte den enkelte peer-medarbejder bliver givet til at udøve kvalificeret peer-støtte.

Hvad enten vi skal facilitere en workshop til en intern kursusdag, holde et mindre oplæg til et personalemøde eller noget helt tredje, så er vi klar på opgaven. Vi har også gode erfaringer med at samarbejde med uddannelsesinstitutioner. 

Hvis jeres peer-medarbejder allerede er ansat, så anbefales det at denne også deltager ved arrangementet.     

Luk menu