Vores arbejde

I Peer-Netværket arbejder vi ud fra et ideal om ligestillede hed. Det  giver alle Peer-Netværkets medlemmer, medarbejdere og styregruppe-medlemmer mulighed for at tage initiativ og ansvar for sammen at nå vores fælles mål… 

Udbredelse af kendskabet til peer to peer

Peer-Netværkets mission er at bidrage til udbredelse af kendskabet til peer to peer. Vi står til rådighed med vejledning og rådgivning til organisationer, som gerne vil blive klogere på peer to peer og måske overvejer at ansætte en peer-medarbejder. Vi udbyder bl.a. en opstartspakke til organisationer.

Sparring, vejledning og tilgængelighed

Vores medlemmer et altid velkomne til at tage kontakt til en af vores konsulenter, for at få sparring eller vejledning om både stort og småt. Ligeledes sidder vi også klar til at vejlede arbejdspladser og organisationer.

Et fagligt fælleskab

Vi arbejder for at være et fagligt og socialt fællesskab for danske peer-medarbejdere. Peer-Netværket inviterer derfor løbende til medlemsaktiviteter (fx webinarer, konferencer og lokale netværksaftner), hvor vi sammen kvalificere peer-fagligheden. 1 - 2 pr. kvartal udsendes der et medlemsbrev, hvortil vores medlemmer gerne må komme med input.

Opkvalificering

For at bidrage til kvalificering af peer-støtten, så tilbyder Peer-Netværket opkvalificering for både peer-medarbejdere og deres kolleger.

Luk menu