Webinarer

Webinar: “Peer-medarbejdere på ungeområdet” D. 23.4.21 

Peer-medarbejdere Jack Campos og Rose Marie Leth Schmidt fortæller om deres erfaringer med at være peer-medarbejdere på ungeområdet.

I løbet af webinaret kommer de ind på spørgsmål som hvad betyder alder og erfaring, når man er peer for unge?, hvornår er man klar til at være peer-medarbejder? og hvordan skaber man de gode rammer ved en ansættelse af en ung peer-medarbejder? 

Webinar: “Der er brug for os alle” D. 25.3.21 

Hent slides fra Sannes oplæg her. Husk at refererer til Sanne som kilde, hvis du bruger hendes slides.

Hør bl.a. en spændende peer-faglig debat om den biopsykosocial model og ikke mindst om, hvordan vores kollegers viden også har værdi. For hvordan kan man overhovedet mærke, at en peer-medarbejder er en peer-medarbejder?

Webinar: “Perspektiver på stemmehøring” D. 13.8.2020

De seneste år er nye perspektiver på fænomenet stemmehøring dukket op – perspektiver der stammer fra de mennesker, der selv oplever stemmerne. En af dem er Mette Askov, som har været med til at sætte gang i debatten i Danmark. Hvordan kan man som peer-medarbejder arbejde med de nye perspektiver? Det gør Mike Ilm Krüger, peer-medarbejder i Frederikshavn. De to deler deres viden og erfaringer.

Webinar: “En peer-faglig tilgang til medicin?” D. 29.5.2020

Farmaceut Birgit Signora Toft gennemgår forskellige typer af psykofarmaka og fortæller om sine erfaringer med at vejlede mennesker, der ønsker at trappe ned eller ud af medicin. Peer-medarbejdere bidrager med deres erfaringer og syn på, hvordan de bedst muligt forholder sig til medicin i samtaler med mennesker, de møder gennem deres virke som peer. 

Luk menu